Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/3/2014 ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ. 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΠΜ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΣΤΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Κατά μέσον όρο οι φορολογικές αρχές έφτασαν να... αποψιλώνουν 700 τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών την ημέρα, ενώ μόνο τον Ιανουάριο δημεύτηκαν 1.392 κατοικίες και οικόπεδα.
Κατά μέσον όρο οι φορολογικές αρχές έφτασαν να… αποψιλώνουν 700 τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών την ημέρα, ενώ μόνο τον Ιανουάριο δημεύτηκαν 1.392 κατοικίες και οικόπεδα

Δικαστικοί επιμελητές που εκπροσωπούν το Δημόσιο τις ημέρες αυτές επισκέπτονται λογιστήρια επιχειρήσεων επιδίδοντας ειδοποιητήρια για αναγκαστικές κατασχέσεις μισθών που πρόκειται να καταβληθούν σε εργαζόμενους, οι οποίοι έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Εφορία

Των Κώστα Τσάβαλου, Μάριου Χριστοδούλου

«Σοκ και δέος» προκαλούν τα στοιχεία από τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης που εφαρμόζει το υπουργείο Οικονομικών σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων οφειλετών του Δημοσίου.

Εκατοντάδες πολίτες απέτρεψαν τον πλειστηριασμό της κατοικίας μιας άνεργης!

diadilotes1
 
Εκατοντάδες πολίτες κατάφεραν να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας μιας άνεργης γυναίκας για χρέη σε τράπεζα.
Οι αλληλέγγυοι που παρευρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου καθόρισαν σημαντικά την εξέλιξη της απόφασης.
Ακόμα και όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ, δεν έκαναν πίσω! Παράδειγμα προς μίμηση, κανείς μόνος του στην κρίση, κανένας πλειστηριασμός συμπολίτη, ήταν το μήνυμα που έδωσαν σήμερα αποφασιστικά και δυναμικά.
Οι φωτογραφίες είναι από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:
diadilotes1 diadilotes2
Πηγή: